PORADÍME VÁM JAKOU KABELKU, BATOH, ŠPERK SI KOUPIT NEBO DAROVAT.

Fotoreport: Nafotili jsme nové fotky produktů s Moni aneb Sluneční den plný krásy

Úžasné focení v krásném slunečném dni s Moničkou

Měla jsem příležitost strávit den plný radosti a kreativity se svou skvělou kamarádkou Moničkou. Vydaly jsme se na úžasné focení v novém areálu univerzity při řece Ostravici, který je nejen moderní a krásný, ale také má neopakovatelnou atmosféru. Jako patriotka mám Ostravu velmi ráda a neustále hledám nová a zajímavá místa pro naše fotografické dobrodružství.

fotoreport - moni

Krása nového areálu Univerzity

Nový univerzitní areál je opravdovým architektonickým skvostem. Moderní budovy se skleněnými fasádami, které odrážejí modrou oblohu a řeku Ostravici, vytvářejí perfektní kulisu pro fotografování. Co je na tomto místě skutečně výjimečné, je možnost vyjít po schodech na střechu budovy. Zde se nám naskytl nádherný výhled na Ostravu z úplně nové perspektivy, což nám poskytlo spoustu inspirace pro naše fotografie.

Monička jako modelka

Monička je nejen má velmi dobrá kamarádka, ale také neuvěřitelně ochotná a krásná osoba. Vždy mi ráda pomůže a za to jí patří velké díky. Tentokrát se ujala role modelky a musím říct, že byla naprosto úžasná. Díky jejímu přirozenému půvabu a charismatu se nám podařilo zachytit skutečně nádherné snímky.

fotoreport s moni (2)

Radost z fotografií a kvanta srandy

Den jsme si skutečně parádně užily. Počasí nám přálo – bylo krásně slunečno, což dodalo našim fotkám ten správný nádech. Nechyběla ani spousta smíchu, zejména při nepovedených záběrech, které nás vždycky rozesmály. Bylo to opravdu úžasné dobrodružství plné radosti a kreativity.

Objevte kolekci kabelek MANA MANA

Naše focení se zaměřilo na kolekci kabelek MANA MANA, které jsou prostě úžasné. Díky Moniččině kráse a unikátní atmosféře univerzitního areálu se nám podařilo vytvořit fotografie, které dokonale představují tyto nádherné produkty. Věřím, že i vy oceníte tuto kolekci z nového pohledu a necháte se inspirovat našimi fotkami.

Byl to den plný zážitků a já jsem nesmírně vděčná Moničce za její pomoc a společnost. Těším se na další dobrodružství a další krásná místa, která společně objevíme.

Doufám, že vám naše fotky přinesou stejně tolik radosti, kolik jsme měly my při jejich tvorbě. Nechte se unést krásou Ostravy a kabelek MANA MANA!

Děkuji za vaši pozornost a těším se na vaše ohlasy.

S láskou,
Petra, DARECEKNAMIRU.CZ