PORADÍME VÁM JAKOU KABELKU, BATOH, ŠPERK SI KOUPIT NEBO DAROVAT.

Náročná zakázka pro Pivovar Ostravar aneb tvoříme pro Vás více než 10 let

Ruční výroba náušnic pro Pivovar Ostravar: Náročná zakázka plná vášně a oddanosti

Když mě Pivovar Ostravar v roce 2017 oslovil s neobvyklou zakázkou – vyrobit stovky náušnic s typickým symbolem Ostravaru, ikonickým koněm – byla jsem nadšená. Byla to výzva, kterou jsem s radostí přijala. Netušila jsem však, jak náročné a vyčerpávající to bude. Přesto jsem se rozhodla dát do toho vše.

První krůčky: Příprava a plánování
Zakázka začala pečlivým plánováním. Musela jsem si být jistá, že každý detail bude přesný. Nejdříve jsem se ponořila do návrhu samotných náušnic. Symbol koně Ostravaru musel být zobrazen precizně, aby byl okamžitě rozpoznatelný. Každá náušnice měla být malým uměleckým dílem, které bude hrdě reprezentovat tradici a kvalitu pivovaru.

Materiály a nástroje
Výběr materiálů byl klíčový. Po zvažování jsem se rozhodla pro kvalitní slitiny kovů, které zaručují nejen odolnost, ale i elegantní vzhled. K tomu jsem přidala několik speciálních prvků, které dodaly náušnicím ten správný lesk.

Zakázková výroba

Výroba: Maraton dnem i nocí
Jakmile bylo vše připraveno, začala samotná výroba. Byly to dlouhé dny a ještě delší noci. Každý kousek jsem vyráběla ručně, pečlivě dbala na každý detail. Během těchto dnů jsem téměř nespala. Každé ráno jsem si říkala, že dnes udělám maximum, abych se přiblížila cíli.

Náušnice musely projít několika fázemi: tisk, lepení, stlačování, tvarování, stříhání, leštění a finální kontrola kvality. Každá fáze byla důležitá a nemohla být uspěchána. Bylo nezbytné, aby každá náušnice byla perfektní, přesně podle zadání.

Výzvy a překonání překážek
Výroba takového množství náušnic nebyla bez překážek. Občas se stávalo, že materiál nespolupracoval, nebo jsem musela několikrát upravovat design, aby byl dokonalý. Tyto výzvy mě však nezastavily.

Dokončení a předání zakázky
Po několika dnech usilovné práce jsem konečně dokončila poslední náušnici. Bylo to neuvěřitelné. Vidět všechny ty stovky nádherných náušnic pohromadě, připravené k předání, bylo nesmírně uspokojující. A také úleva, že jsem to zvládla.

Předání zakázky Pivovaru Ostravar. Byla jsem hrdá na to, co jsem dokázala. Zákazník byl nadšený a spokojený, což bylo pro mě největší odměnou.

Závěrem
Tato zakázka pro Pivovar Ostrava byla jednou z časově náročnějších - makala jsem dnem i nocí, ale povedlo se. Ukázala mi, co vše je možné dosáhnout s vášní, odhodláním a tvrdou prací. Každá z těchto náušnic je důkazem, že když se do něčeho pustíme srdcem, výsledek bude vždy stát za to.

Příběh této zakázky mi bude vždy připomínat, jak důležitá je trpělivost a oddanost k řemeslu. Ať už přijde jakákoli další výzva, jsem připravena se jí postavit s odhodláním a vášní, která mě provázela při výrobě těchto jedinečných náušnic pro Pivovar Ostrava.

 

Pojďte se společně se mnou kouknout, jaké šperky si nyní můžete pořídit vy - máme je pro Vás skladem.

 

Jsme na trhu přes 10let, to je záruka, že budete vždy spokojeni. Zakázkovou výrobu pro Vaši firmu je možné si objednat raz dva. Stačí napsat email a telefon. A probereme možnosti, co jsme schopni pro Vás připravit. 

 

Petra, DARECEKNAMIRU.CZ